Måndagen den 10 Augusti.

Tack snälla ni som hör av er till mig. Ni är så gulliga. Får till och med meddelande av följare som vi inte känner men som bryr sin om min sorg. Visste inte att ni är så många som finns där ute och som bryr sig. Tack än en gång.

I morse så kom Missan upp i sängen och lade sig på den lediga armen. Anni har ockuperat högerarmen och nu fick Missan den vänstra och spann högt. Ska nog inte ta åt mig hela äran. Matskålen i köket var alldeles tom.

I dag så har den värsta värmen gett med sig och det är skönt. Duschen som jag riggade i går behövdes inte i dag.

Fick ett samtal från Svensbyn. Alltid roligt att prata med dig. Fast i dag blev jag först lite ledsen men det blev bättre efter ett tag. Tack för det samtalet. Sedan ringde jag till en vän som vi träffade 1999 när vi hade vår första husbil. Vi träffades på en husbilsträff och har träffats lite då och då under åren som gått. Hon har också blivit ensam, det hände för tre år sedan. Pratade lite över en timma.

Värmde fläskpannkaka som jag åt med rårörda lingon. Bestämde mig sedan för att byta vatten i husbilen. Fyllde ju på lite tills Jonny kom den 7 juli. Nu tömde jag ut detta och fyllde på nytt. Samtidigt så spolade jag av framrutan och bakdelen på husbilen. Kollade in i garaget att ingenting kunde flytta på sig och ställa till med något när jag åker iväg på onsdag. Det är ju långt ifrån fullt där inne nu.

Jag satte på ett par ägg som jag tänkt äta till kvällen men fick ett meddelande från andra sidan vår gata. Det var från dottern till de som bott där tidigare och gått bort med fyra månaders mellanrum. Nu höll de på att greja i trädgården och skulle grilla samt äta pommes till. Hon undrade om jag ville göra dem sällskap. Jag stängde av spisen med äggen på och gick in till dem. Vi satt på altanen och åt. Jätte trevligt. De är så gulliga allihopa.

Det är sådana saker som gör mig gott. Mår så bra av detta.

Det kom ett blomsterbud i dag, så i kväll kan jag njuta av dessa buketter. Tack snälla ni.

Från Spanien vänner.
Från Stenungsund.

I kväll har jag en träff med Lotta på Liseberg. Ser fram emot det.

Höll på att glömma, har förpassat en död mus från hallen till skogen. Storjägaren har varit i farten igen.

augusti 10, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply