Tisdagen den 11 Augusti.

Trögt att gå upp i dag men kom upp bortåt nio. Åt frukost.jag hade tänkt att åka och handla lite med det kom ett par grannar på besök. Vi satt på altanen och pratade en stund. Det kändes skönt.

Struntade i att handla. Satte på kyl och frys i husbilen. Jag satte på husbilen i går på ”hantera mina fordon” så att det blir gjort.

Fick ett meddelande från vänner som ska till campingen i Nora till helgen och de undrade om inte jag skulle dit när jag var så nära. Ska ju till Kristinehamn på torsdag. Men jag har ju min lillebror med mig och han vill nog inte följa med dit. Hoppas att jag får tillfälle att åka till Nora länge fram i stället. Tack för att ni hörde av er.

Jag har pratat med ett par vänner på mobilen i går kväll och på förmiddagen i dag. Alla är så gulliga.

Jonny, sonen kom vid tvåtiden och vi åkte till begravningsbyrån. Träffade en trevlig tjej eller dam och det var lätt att bestämma hur vi vill ha det. Begravningen ska ske den 28 augusti i kretsen av familjen. Vi ska hålla det litet. Det kommer en minnessida så småningom genom Wikholms begravningsbyrå.

När vi var klara så åkte vi till Badholmen och åt lite innan Jonny åkte hem till Linköping.

Badholmen en oas i Oskarshamn.

Klockan hann bli bortåt sju när han skjutsade hem mig. Anni och Missan välkomnade mig. Det är en tröst i detta elände att ha dem vid min sida. Anni ligger alltid vid min sida, både i soffan och i sängen. Missan är som katter är, hon kommer när det passar henne.

Nu så är det sista avsnittet av ”Allsång på Skansen” i TV.

En påsk i Bolnuevo för ett antal år sedan.

augusti 11, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply