Onsdagen den 12 Augusti.

Vaknade redan vid sjutiden.försökte somna om en stund men det gick inte. Hade nog resfeber. Gick upp vid halv åtta.började med frukost sedan så åkte jag och handlade på Maxi. Köpte två räkmackor.

När jag kom hem så bar jag ut grejer till kyl och frys. Missan var inne in sväng i husbilen men försvann ut igen. Pratade med grannarna som ska ta hand om blommorna på altanen.

Gjorde sedan en rockard med Corolla och husbil. Husbilen parkerade jag på gatan medan Corollan fick stå utanför garaget.

Sedan var det bara att packa in djuren och mig. Kom iväg halv tolv. Körde över Vimmerby. Det kändes bra. Njöt av färden. Kom på mig med att sjunga med i ”Sommar och sol” med Sven-Ingvars. Men plötsligt tänkte jag på vad jag gjorde och blev ledsen. Men jag mådde bra av att köra husbil. Blev sugen på Spanien men det blir nog inget av. Däremot så blir det nog mer resor snart.

Utsikt från kuvösen i Motala.

Hämtade upp Lennart, min lillebror i Motala. Kopplade in min mobil till GPS och plötsligt så fanns en liten bild med ”mute” och radion var tyst. Konstigt. När vi stannade i Askersund och fikade så försökte vi lösa det men gick bet.

Klockan hann bli över åtta när vi kom fram till Husbilslandet. När vi kopplat in oss på el så satte vi igång för att lösa muteproblemet. Läste manualen till och med. Men som genom ett trollslag så löste vi det. Jag skruvade upp ljudet och mute försvann från skärmen och ljudet från radion hördes.

Då fick vi var sin räkmacka som belöning. En öl till var inte fel. Sedan satt vi och lyssnade på radion.

augusti 12, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply