Fredagen den 14 Augusti.

Vaknade vid halv sex men somnade om och vaknade halv åtta. Fick lite bråttom in till min bror som hade frukosten klar till åtta. Vi satt på den inglasade altanen och åt.

Satt sedan en stund nere vid friggeboden och pratade. Tog ut Missan. Hon ville inte ta det lugnt utan drog i kopplet och försökte krypa baklänges ur selen. Hon behöver öva på detta.

Packade ihop och åkte iväg. Stannade utanför IKEA. Gick in i Ikanohuset. Längst bort säljer de mjukglass. Det var länge sedan jag åt mjukglass. O, vad gott det var.

Fortsatte sedan till Ekängen och sonens hus. Han jobbade men resten av familjen var hemma. Jag blev bjuden på kaffe under markisen. Satt och pratade . Jonny som hade slutat lite tidigare och kom hem.

De har en liten pool på altanen. När barnbarnet hoppade i blev Anni väldigt nyfiken.

Hon aktade sig noga för att ramla i.

Tog ut Missan en stund men hon var väldigt stressad så hon fick gå in i husbilen igen.

Vi gjorde barnbarnet sällskap i poolen men bara med fötterna. Där satt vi länge och njöt. Även Jonny stoppade i sina fötter ett tag.

Svalkande.

Det blev grillat till kvällsmat. Jättegott och jag blev proppmätt.

Där ligger köttet och väntar.

Vi blev sittande på altanen och pratade. Vi hade lite att prata ihop oss om begravningen. Sedan fick de jobba med att sköta om de tre kaninerna. Det är lite bestyr med kaniner.

Jag kom inte ut till husbilen förrän bortåt tio. Missan blev glad att vi kom in, Anni och jag. Både Missan och Anni började äta febrilt båda två. Sedan så lugnade de ner sig och jag kunde blogga i lugn och ro. Det var lagom varmt i husbilen. Takluckorna hade stått öppna och solen missade alla fönster.

Ska nog lyckas sova i natt också.

augusti 14, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply