Lördagen den 15 Augusti.

Har sovit riktigt gott på Tomatvägen. Sist jag sov där var när Bertil opererade in shunten. Det var i november.

Det serverades frukost klockan nio. Gott att sätta sig till dukat bord. Sedan smörjde Jonny trappan och instegshandtaget på husbilen. Jag bad att han skulle fixa framrutan som var full av insekter och det gjorde han. Sedan var det dags för mig att åka sista biten hem.

Tankade i utkanten av Linköping på INGO. Sedan tömde jag toan 5 mil innan Oskarshamn på en rastplats.

Det var så skönt inne i husbilen men så fort jag kom utanför så brände solen. Jag fick flytta Corollan innan jag kunde backa upp husbilen på uppfarten. Corollan var som en bastu. Plockade in från kyl och frys. Mycket mer hade jag inte burit ut innan jag åkte. Det gick inte att vara ute för värmen. Men inne i soffan var det svalt och skönt.

Det var fler som tyckte det var varmt ute.

Jag fick ett sådant gulligt mail från en jobbarkompis till Bertil. Tack snälla, blev riktigt rörd.

När klockan blev bortåt halv åtta var det skönt ute. Det tyckte vi alla tre. Det finns många korsord kvar i Hemmets Journal att lösa. Har inte hunnit med den tidningen den här veckan.

Blommorna på altanen har fått sig en omgång. Grannarna har säkert vattnad dem medan jag varit borta för de såg så fina ut.

När jag skulle titta på CMORE så stod det att de inte kunnat dra avgiften så det gick inte att titta. Jag fick öppna ett konto i mitt namn så gick det bra att se igen. Kommer säkert att bli mer strul framöver med sådant som är svårt att förutse.

I kväll blir det nog ”Unga kommisarie Morse”. Tror att jag sover gott i natt också. Känner mig redan lite trött.

augusti 15, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply