Söndagen den 16 Augusti.

I dag var det segt att gå ur sängen. Men till slut så gick jag upp. Solen ger sig inte utan värmer på som i Spanien. Det var skönt att äta frukost under markisen. Hundpromenaden i stadsparken hoppade jag över. Dels var jag sent ute och sedan så var det i varmaste laget. Annars så hade det varit bra med lite sällskap.

Jag har ju mått så bra de senaste dagarna när jag varit iväg med husbilen och träffat släkten. Nu kom ensamhetskänslan tillbaka. Det är verkligen härligt med Anni och Missan annars vet jag inte hur jag skulle klarat av detta.

Mina älsklingar.

Under markisen var det skönt en stund på förmiddagen och jag låg i en solstol och läste Hemmets Journal. Men sedan så blev det för varmt och jag var på väg in när det ringde på dörren.

Det var en jobbarkompis till Bertil som kom. Vi tillbringade flera nyårsfester ihop innan vi började resa till Spanien över vintrarna. Nu kom han och ville beklaga sorgen. Jag bjöd på kaffe ute på altanen. Vi satt och pratade en lång stund. Det är så avkopplande med besök. När han gått så kom ensamhetskänslan över mig igen.

Kunde inte sitta ute under markisen för det var som en bastu. Det var mycket skönare inne i soffan.

Skulle ge mycket för att vara där och bada i Norasjön. Baren var öppen där.

Stekte ett par korvar till kvällen. Nu ska jag se på barnmorskorna.

augusti 16, 2020 · Anitha · One Comment
Posted in: Hemma

One Response

  1. Per-Åke - augusti 16, 2020

    Go afton, i ett tidigare inlägg nämnde Nora också, så vi blev nyfikna och åkte dit, vi hade det jättefint där, tack för tipset!
    Per-Åke o Susanne
    Ps, bilden blir uppochner

Leave a Reply