Måndagen den17 Augusti.

En tung dag. Efter frukosten så väntade jag på officianten som ska hålla i begravningen. Vi gick igenom hur vi, sonen och jag vill ha det. Sedan så fick jag berätta om Bertil och vårt liv. Inte lätt. Hon var så mild och vänlig i sättet och det underlättade mycket.

Resten av dagen så har jag inte gjort så mycket. Mest suttit inne och sett på TV. Det har varit för varmt ute.

När kvällen kom så blev det lite skönare att vara ute. När jag hämtade in tvätten från torkvindan så pratade jag en stund med grannarna. Sådana små pratstunder gör livet lättare.

I kväll är det ingen ”Lotta på Liseberg”. Synd att de programmen är slut.

Fick ett blädderblock med 252 sidor som ska stå på bordet av sonhustrun.

augusti 17, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply