Tisdagen den 18 Augusti.

Dagen började med att jag hade besök i diskhon. Denna ”lilla” gynnare sprang runt där. Ropade INTE på grannen utan hämtade paddan och tog kort. Sedan har jag en stor tändsticksask som jag fångar dylika gynnare i. Asken är också bra till insekter som sticks.

Ganska stor. Det finns säkert fler i huset. Är glad så länge de inte visar sig.

Fixade sedan frukost. Det var alldeles grått ute. Dis eller dimma, skit samma. Det försvann så småningom men frukosten åt jag inne i dag.

I går så fick jag ett stort kuvert från banken. Där stod att de markulerat automedgivanden som står på Bertils namn. Jag har sedan tidigare ändrat en del räkningar så de kommer i mitt namn men nu fick jag kolla upp vilka som fortfarande står i Bertils namn och som betalats med autogiro. Det var några som ska betalas den här månaden så nu har jag ringt runt till de jag kommit på. Det finns kanske fler men det kommer jag väl att märka.

När jag skulle gå upp till andra våningen för att hämta en pärm så hittade jag Missan som låg där och sov fastän köksdörren stod vidöppen.

Skönare inne än ute.

Värmde mig ett par bitar av fläskpannkaka till lunch i dag. Gott med rårörda lingon till. Glömde mjölken som hör till. Attans också.

Fortsatte med kontorsarbete. Flyttade det mobila bredbandsabonnemanget också, till mig. Bertils mobil har jag haft för att komma in på hans journal men nu så är det mobila bank ID borta så jag sade upp abonnemanget. Det var förunderligt lätt? Ringde från hans mobil men ändå?

Åkte iväg med corollan. Missan försökte ta sig ur selen när vi var hon min bror. Tänkte köpa ett säkrare. Men det var svårt att hitta ett säkert. Har köpt ett på prov. Passar inte det får lilla fröken följa med till djuraffären.

Fortsatte sedan till Maxi. Var sugen på jordgubbar men där gick jag bet. Ingen som sålde bär utanför entrén. Gick in och köpte lite annat.

Det är fruktansvärt varmt i bilen. Får ha alla fönster nere när jag kör, AC:n är trasig sedan länge. Corollan är en 2000 men går som en pärla och förutom AC:n så finns inga fel.

Det låg två vita kuvert i brevlådan. Ett var om husbilsförsäkringen, jag satte ju på den förra tisdagen. Det andra var resultatet av Bertils obduktion. Han hade fått en stor hjärnblödning som orsakade hans död. Så nu vet jag det. Förloppet hade varit snabbt enligt läkaren.

Flamencodans i Poerto de Mazarrón.

Ska äta lite keso med ananas till kvällen. Det är för varmt att laga till något.

Har vänt blad. Blocket.

augusti 18, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply