Onsdagen den 19 Augusti.

I dag har jag varit på Hälsocentralen för att få hjälp med mina ben och fötter som svullnar på grund av åderbråck. Har haft problemen i flera år men har liksom inte prioriterat dessa. Nu så tänkte jag att det var dags att göra något åt det.

Fick träffa en trevlig kvinnlig läkare men hon pratade om sådant jag redan visste och gjorde. Stödstrumpor, benen högt mm. Men det kom ut något gott av det hela i alla fall. Hon skulle skriva en remiss till Kalmar om ultraljudsundersökning (duplex). Jag fick en sådan undersökning gjord 2017 men då tyckte läkaren att mina besvär var för lindriga. De gör ingenting om det inte finns besår var argumentet då. Så jag har inga stora förhoppningar nu heller.

Sedan har jag inte gjort så mycket mer. Fick ett trevligt samtal från Malmö. Det förgyllde min dag en stund.

Lagade faktiskt mat i dag. Torskrygg under en köpt sås i ugnen. Det räcker till i morgon också. Hade ingen matlust men åt ändå.

Nu så ska jag se på TV och sedan är det dags att lägga sig igen. Dagarna går.

augusti 19, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply