Fredagen den 21 Augusti.

Sovmorgon till nio. Var uppe i natt och såg ett avsnitt av Yellowstone. Var inte speciellt hungrig så jag bakade istället för frukost. Medan degen jäste löste jag korsord i HJ. När jag vände mig om för att se om degen höjt sig över bunken så fick jag en chock. Den var på väg att rymma.

Bråttom.

Bakade ut bullarna och fortsatte med korsordet. När de sedan varit inne i ugnen så gjorde jag i ordning min frukost. Klockan hade hunnit bli halv ett.

32 bullar blev det.
Det blev en sen frukost ute på altanen.
Anni gjorde mig sällskap. Tror att Missan låg kvar inne.

Det var kvävande hett men fläktade lite emellanåt. Plockade in alla dynorna och vevade in markisen för de har varnat för skyfall och åska till kvällen och natten. Men det har lovats tidigare och då blev det inget. Får väl se hur det blir den här gången.

Jag värmde fisken i sås som blev över i förrgår. Det var ganska gott. Inte för att jag var hungrig men kroppen behöver nog lite mat.

Missan sitter vid sitt sorkhål långa stunder under dagen. Det måste vara bebott och ge underbara sorkdofter ifrån sig. Vilket tålamodet de har dessa katter. Anni håller koll på Missan så hon inte missar ifall det blir napp för Missan.

Har paketerat havrebullarna utom två. En ska jag ha lite senare i kväll, det är ju fredag, och en till frukosten i morgon. Har stämt träff med Moraeus i kväll. Sista avsnittet. Brukar alltid vara bra underhållning.

Så sant, så sant.

augusti 21, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply