Lördagen den 22 Augusti.

Det förväntade busvädret uteblev, både i går kväll och under natten. Synd, vi behöver regn.

Jag gick upp strax före nio efter att ha sovit gott. Bara varit vaken en liten stund i natt. Det hade precis börjat regna lite smått när jag duschade. Hade öppnat köksdörren så Anni och Missan kunde gå ut och den fick stå öppen för det var bara Anni som kom in igen. Det regnade ett tag men resultatet var bara 6 mm. Behöver mycket mer.

Jag hann äta frukost med en underbart god havrebulle samt sätta mig till rätta i soffan inför Melodikrysset innan Missan kom in. Hon var knappt blöt, undrar var hon varit men det blev små skitiga tassavtryck på golvet.

Klarade av krysset med lite hjälp av Shazam appen. Förra lördagen blev det inget kryss för då satt jag i husbilen på väg hem från Linköping. Svårt att köra och lösa kryss på samma gång även fast jag är kvinna.

Anni gjorde mig sällskap i soffan.

På radion hördes ett ljud som lät som ägguret och Anni lyfte huvudet och tittade på mig. Men insåg att det inte var något att bry sig om så hon burrade in huvudet i fluffet igen.

När krysset var klar så åkte jag till djuraffären. Köpte en sele till Missan för ett par dagar sedan men den var för liten. Tänkte byta den till en större storlek men den var slut. De lägger undan den som kommer på torsdag. Kanske tar jag med mig Missan då.

Solen tittade fram i små stunder och det kom inte mer regn under dagen. Hoppas att det kommer under kvällen.

Ynka 6 mm.

Blev inte hungrig men hade ju en ostkaka i kylen så jag åt lite av den med hallonsylt och spraygrädde.

Mina underbara grannar är på bröllop i Göteborg så jag vattnade deras tomatplantor. Trodde att regnet skulle sköta om vattningen men jag fick sköta om detta. Kollade mina blommor men de klarar sig tills i morgon.

Blev lite hungrig i kväll och kokte ett par ägg som jag lade på en macka och toppade med kaviar till kaffet.

Slit på SVT i kväll så får leta på CMORE.

Skalman läser dagens ord.

augusti 22, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply