Söndagen den 23 Augusti.

Kunde inte somna i går kväll fast klockan var nästan tolv när jag lade mig. Tankar snurrade i huvudet. Gick upp och tittade på en film. Sedan somnade jag.

Gick inte upp förrän klockan nio i morse. Det var bara 16 grader ute men inget regn i natt heller. Satt inne och åt frukost. Måste berömma mina havrebullar. De blev extra fluffiga den här gången. Mmmm!

Det blev inge promenad i Stadsparken i dag heller. I stället tog Annni och jag en promenad på Rudabanan. Där går det mycket folk nu för tiden. De letar ”Hitta ut” pinnar. Det finns en bakom vatten bassängerna. Tycker om när det finns folk där.

Det var så kvavt där att det var jobbigt på hemvägen. Både Anni och jag tog plats i soffan och vilade upp oss. Hittade fler filmer att se på. Plötsligt så började det att regna. Det rann vattendroppar nedför markisen som var utlevade en liten bit. Men det syns nästan inget i regnmätaren. Ynka 2 mm.

Inget roligt att lyssna på, på radion på eftermiddagen. Löste några korsord.

Officianten som ska hålla i begravningen ringde i dag och ville ha godkännande till hennes tal om Bertil. Blev tårögd när hon läste upp det. Godkände det hon skulle säga. Ser inte fram emot fredagen precis.

Har sagt till alla att det inte ska vara murriga kläden men plötsligt så vet jag inte vad jag ska ta på mig. Pratade med en väninna och hon sa att dom klädena hon haft på sig när hennes man begravdes hade hon svårt att använda igen. Usch vad svårt det blir.

Den här eftermiddagen har segat sig fram. Trodde att klockan hade stannat men alla klockorna visade samma tid. Har ätit upp resten av ostkakan i dag.

Tittat på Barnmorskerna.

Tänkvärda ord.

augusti 23, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply