Måndagen den 24 Augusti.

Hade ingen lust att gå upp i dag men tvingade mig upp strax före nio. Åt en god frukost. Lade mig sedan uppepå sängen igen.

Fick ett videosamtal från Piteå. Roligt att prata med dig. Hade tänkt städa lite i dag men nöjde mig med att ta ut en köksmatta och sopa golvet i köket. Kommer en dag i morgon också.

Stekte en panerad spätta som jag åt med kokt potatis till. Smakade gott.

Ser lite torftigt ut men gott ändå.

Tänkte sedan ta en promenad med Anni. Stannade till och pratade med ett par grannar. Då kom Missan och smög på oss. När vi sedan fortsatte vår promenad så hängde Missan med på avstånd. Kom ner på Rudabanan där så såg jag inte Missan längre. Anni och jag vände om och gick tillbaka samma väg. Då kom Missan fram ur buskarna och följde med hem. Vill inte locka med henne längre hemifrån ifall hon blir skrämd och försvinner.

När vi bodde på campingen i Spanien så följde hon med när vi gick till några grannar och stannade i närheten tills vi gick hem igen. Får väl smita nästa gång vi ska promenera Anni och jag.

Fick ett minne på FB i dag. Tänk vad trevligt vi hade på Rockhelhgfesterna i Mariestad. Synd att de upphörde.

För tre år sedan hade vi så här trevligt i Mariestad.

McLouds döttrar har börjat igen på SVT. Tycker om den serien.

Jag har ringt till Sjöräddningssällskapet i dag och frågat om askspridning i havet. De hjälper till med detta men nu i coronatider så får inga anhöriga följa med ut i båten. Tror att vi avvaktar lite med detta. Någon gång så ska väl denna jä..a Corona lugna ner sig.

Blev lite sugen på te och knäckebröd nu i kväll. Så nu har jag njutit av detta. Får väl hitta något på TV att se på i kväll. Radion kan man inte lita på längre. Denna hysteriska sport som förstör Karlavagnens sändningar. Är så trött på detta. I går kväll fick jag somna till sport, tyvärr.

augusti 24, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply