Tisdagen den 25 Augusti.

Gick upp lite över nio. Hade varit uppe en stund i natt och sett på TV. Började dagen med en dusch sedan tog jag en dusch. Därpå följde en god frukost.

Ringde sedan till Telenor om att jag skulle stå som ägare till Telenor frihet som stod i Bertils namn. Ringde till dem redan förra veckan men det hände inget. Nu fick jag prata med en kille som tag sig an frågan. Nu så har jag tecknat ett nytt abonnemang för halva priset. Då gäller det mobilt bredband med roter, simkort till paddan och ska ha mobilen där också. Har haft Halebop på mobilen förut och nu så blir det Telenor om en månad där.

Sedan ringde jag till Hälsocentralen och begärde att de skulle skicka obduktionsprotokollet hem till mig. Sköterskan var tvungen att prata med läkaren först och skulle återkomma. Det gjorde hon lite senare och nu så ska jag få det hemskickat. Sedan förhörde hon sig om hur jag mådde. Första gången någon från sjukvården har frågat något sådant. Förklarade att jag inte mådde bra men klarar mig ganska bra. Jag ska höra av mig om jag behöver hjälp.

Satte sedan igång med att baka vaniljbullar. Det blev ett lyckat bak. De jäste görbra ochsmakade gott till lite kaffe.

Tre plåtar blev det.
Dessa fyra bullar blev min lunch.
När köksdörren är stängd så har Missan koll på trädgården.

Har dammat i dag och i morgon så ska jag motionera snabeldraken.

Nu blir det dags för ”Fråga Lund”.

augusti 25, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply