Torsdagen den 27 Augusti.

Låg vaken ett par timmar tidigt i morse innan jag somnade om. Vaknade åter lite i åtta och drog mig till nio. Det är bättre att gå upp och se på TV när man inte kan somna om men orkade inte det i natt.

Solen tittade fram emellan molnen i dag. Saknar badkaret. Det var bra när Anni skulle få ett bad. Även jag skulle vilja sätta mig i ett varmt skumbad. Men nu är det som det är. Anni fick sitt bad i tvätthon i tvättstugan. Hon tyckte det var läskigt. I badkaret stod hon så still men nu var det jobbigt att bli badad. Kunde inte ta kort för jag behövde mina händer till badet.

Torkade sedan av golven i huset med moppen. Nu får det räcka med fejandes för den här gången.

Åt upp resten av gulaschsoppan till lunch. Gott i dag också. Tog sedan en lite lur på soffan. Det var skönt.

Det plingade i mobilen. det var från djuraffären. Den lite större selen hade kommit hem. Den förra jag köpte till Missan var lite trång. Nu körde jag dit och köpte denna. Hoppas den passar bättre. Inte roligt om hon kan krypa ur selen när vi är ute med husbilen.

Körde sedan vidare till Maxi. Handlade lite där. Det är mycket mindre nu än när vi var två i hushållet.

Det fanns flera vita kuvert i brevlådan. Tre från Telenor ett från Alecta som vill att jag fyller i ett formulär och skickar in ihop med dödsbeviset från skattemyndigheten. Men det pappret vill jag inte göra mig av med och inte har jag en kopiator. Får ringa till skattemyndigheten och be att de skickar ett nytt. De kan väl inte förutsätta att alla har en kopiator hemma?

Det låg nya simkort i kuverten från Telenor. Jag ska väl byta simkort i routern och paddan. Ska bli spännande och se om de fungerar med en gång? Mobilen måste jag vänta en månad att byta simkort i tills Halebop går ut. Det här har inte varit mitt ansvarsområde tidigare. Men, men.

Fixade mig lite te och gjorde ett par knäckebrödsmackor med ost på. Innan jag satte mig för att äta framför TV:n så tänkte jag ropa in Missan. Det var bara 15 grader ute och det började kännas kallt inne.

Gick ut på gräsmattan och visslade och ropade men ingen Missan dök upp. Efter en stund gick jag in i köket. Där mötte mig Missan, hon hade legat uppe på övervåningen och sovit. Den katten är härlig.

Bertil och Mad Swede för några år sedan i Spanien. The mad Swede var på väg att cykla jorden runt. Omständigheterna i världen gjorde att han har en lång paus i cyklandet.

augusti 27, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply