Fredagen den 28 Augusti.

Tänkte sjukskriva mig i dag men så går det väl inte till. Så jag började med en dusch. När jag skulle fixa frukost så hittade jag Charlotte i diskhon. Någon skrev att de kommer tillbaka fastän man förpassar dem ut genom dörren. Vet inte om det är samma som förra gången eller en annan spindel. Nu är den ute i alla fall.

Efter frukosten så flyttade jag husbilen till en plats längst ner på gatan så att min käre lillebror kunde parkera på uppfarten med sin husvagn. Sopade upp 7 kadaver som Missan lagt under husbilen. Bra att hon håller till där och inte tar in bytena.

Åkte sedan till konditoriet och hämtade en sommartårta. Pratade med grannen och frågade om hon kunde byta med mig i dag men det ville hon inte. Plockade ut dynorna till altanmöblerna. Lade mig på sängen och väntade på min bror och hans moatjé. Genast så fick jag en hund på mina ben.

Det dröjde inte länge innan De kom. Strax efter så kom Jonny med familj från Linköping.

Klockan ett började begravningen. Skriver inte om den i dag.

augusti 28, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply