Tisdagen den 1 September.

Dagens händelse var en promenad längs piren i inloppet till Oskarshamn. Det blev en liten tur med Corollan till småbåtshamnen. Sedan gick vi en promenad i blåsten, Anni och jag. Blå Jungfrun Lekte kurragömma med mig. Ibland så syntes den och ibland inte. Regndis över havet.

Färjan har börjat sin resa till Gotland.
Där passerade färjan oss.
De flesta båtar låg vid bryggorna.

När vi kom hem så drack jag kaffe och åt ett par knäckebröd till. Sedan satte jag mig och såg en film med två i knät.

Inte utan att jag känner mig omsvärmad.

Min väninna ringde och vi pratade en lång stund. Bra att ha henne att bolla med. Det känns mycket ensamt ibland. Förstår att det tar tid att vänja sig. Utan mina djur så skulle jag inte klara mig. Anni kryper gärna intill och ligger nära.

Tänkvärd ord.

september 1, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply