Onsdagen den 2 September.

I morse så gympade jag med Sofia på SVT. Har tänkt göra det länge men i dag så kom jag till skott. Ska försöka fortsätta med dessa pass.

Åt sedan frukost. När vi skulle fika här hemma efter att begravningen var över så hittade inte jag resten av mina koppar och fat som skulle finnas i bokhyllans skåp. Jag hade sex av koppar fat och assietter i köksskåpet, resten skulle vara i bokhylleskåpet i vardagsrummet men hittade inte dessa.

Idag så har jag gjort en inventering av dessa skåp. Mycket riktigt där fanns resten av servicen. Det fanns så mycket saker där och de låg huller om buller så servicen syntes inte. Nu så har jag plockat bort tre soppåsar med prylar. Två ska gå till Shalom, second hand och en ska till tippen.

Dessa har jag lagt ut till försäljning på FB. Vi har fått dessa av svärmor för länge sedan.
Märke på undersidan.

Anni och jag tog en liten promenad. De röjer längs promenadvägarna och denna f.d. Koja har fått stryka på foten.

Koja i ruiner.

Solen och molnen kämpar om himlen i dag och det blåser lite. Men det var skönt ute.

I dag har jag ätit soppa igen. Till kvällen ska jag ta ett par knäckebröd och en mugg te. Har svårt att laga mat för en. Jag har aldrig bott ensam förut. Flyttade från mamma till Bertil.

Har precis sålt fruktfaten. Då infinner sig genast frågan, var jag för billig? Det här var ju kul. Nu så ska här säljas prylar.

september 2, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply