Torsdagen den 3 September.

Vaknade tidigt, lite över fyra. Kunde inte somna om. Gick upp och tittade på en film. Somnade sedan halv sju. Klockradion startar halv åtta men jag låg kvar i sängen till klockan var nästan nio.

Tog ett pass med Sofia innan frukosten. Anni var lite putt på mig för att det inte blev frukost med en gång.

Det har varit kass väder i dag. Ett par skurar under eftermiddagen. Fruktfaten blev avhämtade. Jag googlade på köparen och fick fram att han har en loppis i Fliseryd. Undrar vad han tänker ta för dem? Men jag är glad att jag blev av med den. De tog stor plats i skåpet.

Har lagt ut en annons till på BF. Den här gången är det en teservice som jag vunnit på en påskkalender för länge sedan. Den är ganska snygg men vem använder sådana nu för tiden. Får se om den också går åt.

En testund för sex personer.

Åt upp reste av soppan från i går. Gott.

Har jagat Missan runt i huset. Hon med en död fågel i munnen och jag efter med sopkvasten. Fick svepa med kvasten under soffan för att få ut henne. Sedan så hoppade hon upp på fönsterblecket med bytet i minnen och ringde på. Men jag släppte inte in henne förrän hon lagt ifrån sig bytet. Tycker inte om att hon tar fåglar men det går inte att prata förstånd med henne.

Jag blev trött och tog en liten lur ihop med Anni. Så nu ska jag klara av kvällen. Har precis ätit ett par knäckebröd till en mugg te.

Får leta reda på någon bra film på Netflix. Har inte den så länge tills får passa på innan den stängs ned.

Det var då. Tur att man inte kan se in i framtiden.

september 3, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply