Fredagen den 4 September.

Ändrade lite på schemat i dag. Åt frukost före mötet med Sofias gympa på TV. När jag sedan tittade var Anni var innan jag skulle gå och duscha så hittade jag henne i sängen.

Mysigt!

Letade sedan efter ett telefonnummer till CMore men det var inte lätt. Till slut så fann jag ett nummer.

Pratade med en kille om att avsluta Bertils abonnemang och kolla om jag hade något abonnemang i mitt namn. Han lyckades avsluta Bertils abonnemang men han misslyckades att hitta ett abonnemang i mitt namn. Så jag försökte att öppna att abonnemang i mitt namn men fick ett meddelande att det redan fanns. Hade för mig att jag hade tagit ett gratis för ca en månad sedan men ville vara säker.

Nu så kommer jag inte på något mer som ska ändras på grund av Bertils bortgång. Men det återstår att se.

Tänkte ta en promenad med Anni men när vi kom ut så regnade det. Ändrade mig och tog Corollan till Maxi. På vägen dit så lämnade jag av lite prylar hos Shalom, second hand, som de kan sälja.

På hemvägen köpte jag en ”mini meal” hos Sibylla. Har länge varit sugen på pommes. Det smakade alldeles utmärkt. Har fått order av Ylva att äta ordentlig och inte slarva med maten. Köpt grillade revben till kvällen. Är du nöjd nu Ylva?

Sonen skickade in en ansökan om att sprida askan till havs i tisdags och i dag så kom ett brev om att det beviljats. Så nästa helg, om vädret tillåter, ska det ske i Västerviks skärgård.

Försökte ta en liten lur på eftermiddagen men misslyckades. Det var skönt att vila lite i alla fall.

Åt de grillade revbenen och en liten baguett framför TV:n. Drack lite rödvin till. Har många flaskor med rött vin i klädkammaren. Ska försöka dricka upp det innan det blir dåligt.

september 4, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply