Lördagen den 5 September.

Sovit bra i natt. Bara varit uppe en gång. Låg till halv nio. Åt frukost och sedan så var det dags för Melodikrysset. Missade detta förra lördagen då min bror och Lena var här. Men nu så var ordningen återställd.

Vädret är växlande i dag också. Sol och moln om varannat. Anni och jag fick en promenad i alla fall. Var hemma efter en timma. Då var jag trött. Satte på TV och tittade på en film. Åt två revben som var över från i går. Några kex slank också ner.

Bytte mattor i husbilen. De som låg på var för mörka, alla hundhåren syntes. Vet att det finns lika mycket hundhår nu också men de syns inte. Kollade hur mycket vatten som fanns i tanken och det var bara 25%. Inte mycket om jag ska ta husbilen till Västervik nästa helg så vill jag nog ha några liter till i tanken. Var sugen på att ta en tur.

Avstod att köra iväg med husbilen. Tog med Anni i Corollan i stället. Körde till hamnen och parkerade där. Gick sedan en tur på ställplatsen. Där var det fullt på första raden och många husbilar på andra raden. Ingen som jag kände igen stod där. Åkte och tankade Corollan. Sedan så köpte jag med mig en kebabtallrik hem.

Åt upp hälften av kebaben. Det gick inte att få i mig hela. Det får bli mat i morgon också.

Vinet var inte lika gott i dag som i går. Konstigt?

Blev sugen på kaffe lite senare. Vaniljbulle, Blåbärsmuffins och kaka till smakade gott. Vann 24 kronor på Lotto.

Har sett ett par filmer på Netflix.

Saknar dessa figurer.

september 5, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply