Fredagen den 11 September.

Då är Bertil hemma igen. Åtminstånde det som är kvar av honom. Jag gick upp tidigt och duschade. Efter att ha ätit frukost så åkte jag till kyrkogårdsförvaltningen och hämtade ut urnan med Bertils aska i. Han fick åka i baksätet hem och nu står han i hallen.

I väntan på sista resan som går till Västervik.

Känns lite kymigt att ha askan här hemma. Missan luktade på kartongen när hon gick förbi. Den hade ju inte stått där tidigare.

Gjorde inte mycket mer den här dagen än att titta på en massa avsnitt av Weissensee som finns på CMore. Svårt att inte sträck titta.

Till kaffet så åt jag en knäckebrödsmacka med kokt ägg på samt två bullar. Tog en tur till Maxi och handlade. Bland annat en pizza som jag åt halva av i kväll. Hade pimpat den med ananas och riven ost. Orkade bara med halva, den andra halvan ligger nu i frysen.

Innan den varit inne i ugnen. Ser lite läbbig ut men var god färdiggräddad.

Missan kommer in ibland och i dag så låg hon på sin pedistal.

Det började ett bra program i kväll. Doobidoo som jag gillar starkt. Det ringde en god vän från södra Sverige och vi pratade en stund. Han tänker åka ner till Spanien om några veckor. Hoppas att allt går bra. Jag törs inte ge mig iväg dit som läget är nu med covid-19 men hoppas att kunna åka nästa säsong.

september 11, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply