Fredagen den 18 September.

Gick inte upp förrän vid niotiden i dag. Frukosten smakade som vanligt bra. Sorterade lite papper. Det är mycket nu. Räkningar och försäkringar att hålla reda på.

Fick sedan ett telefonsamtal från norr som talade om att Orvar har namnsdag i dag. Det hade jag ingen aning om. Tack Jane. De har också en Orvar som trädgårdsarbetare.

När jag lite senare åkte till Maxi så köpte jag ett par Budapestbakelser (Fanns bara i tvåpack). Köpte grillade revben till kvällen och lite sallad. Jag gillar färdig grillade revben. Det blev tre krukor ljung också.

När jag kom hem så bytte jag ut blommor i krukorna på altanen till dessa nyinköpte ljungen. Det blev bra. Pelargonerna blommar fortfarande fint. De får vara kvar ute tills de fryser. Eller jag kanske plockar in dem och har dem inne ett tag, får se hur det blir. Det känns som om det håller på att bli höst.

Token blommar också fint.

Satte mig sedan och drack kaffe med bakelse. Orvar ville inte ha sin bakelse så jag tar nog den i kväll, man får väl offra sig.

Försökte ta en selfi men armarna räckte inte till.

Det blommar fint på altanen. Missa tar tillvara på solen.

Jag tycker om pelargoner.
Anni missade bädden.
Missan kom in och tog bädden i besiktning.

Solen försvinner bakom skogen tidigt nu och då blir det kallt ute. Har hittat en ny serie att titta på , Sommaren 85. Lite småkul.

Öppnade en flaska vin till kvällens mat.

En fin årgång 2008.

Orkar inte med någon bakelse i kväll, den smakar nog gott i morgon. Nu blir det TV.

Har fått denna fina bukett.

Skalman är alltid med.

september 18, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply