Lördagen den 19 september.

Låg till nio i dag också. Åt sedan frukost. Hann precis äta färdigt innan Melodikrysset började.

Missan vaktade sorkhålet under tiden som jag kryssade.

Jobbade lite i trädgården klippte bort en massa torra växter. Såg att grannen på andra sidan höll på att rensa i sitt garage. Hon säljer en massa grejer från garaget. Jag pratade med henne och en kille som hjälper henne och de hjälpte mig att kolla upp vad det var för maskiner som finns i mitt garage. Fick tips om vad jag ska ta betalt för dessa. Lade ut några på en säljsidor på Facebook. Fick napp direkt. Har sålt för några hundra redan. Det finns fler maskiner men får lägga ut några i taget.

Jag satt ute och drack kaffe och åt den sista Budapestbakelsen. Orvar fick jobba. Det var ju i går han hade namnsdag. Så i dag erbjöd jag honom ingen bakelse.

Till kvällen åt jag rester från i går.

september 19, 2020 · Anitha · One Comment
Posted in: Hemma

One Response

  1. Eliasson - oktober 15, 2020

    Bästa fritidssysslan är att rensa och sälja. Inte bara gratis utan man får betalt också 😀

Leave a Reply