Tisdagen den 23 September.

Började dagen med en dusch. Mina hembakade frukostbullar var slut så det blev köpebröd från frysen till frukost i morse.

Men Hemmets Journal kom och jag hade lite att läsa. Solen sken men det är inte så skönt ute för hösten har kommit. Funderar på om det är dags att ta in utemöblerna eller om det kan bli sköna dagar framöver.

Fastän det var fint ute så blev jag sittande och tittade på TV. Anni lade sig tillrätta i sin bädd.

Gosigt!

Sen tog jag mig i kragen och gick en promenad med Anni. Gick Rudabanan. Det är verkligen på väg mot höst.

Röda blad.
Där har jag solen i ryggen.
Kort tagit mot solen.
Sista biten hem går på en liten stig.
Då var vi framme. Grannens husbil i bakgrunden.
Token blommar för fullt.

Tog sedan Corollan för att handla. Besökte Lidl och Maxi. På hemvägen köpte jag mig en minimål på Sibyllas. Satt på parkeringen och åt den. Lagom mycket mat.

Plockade upp varorna jag köpt. Då ringde mobilen. Det var ett par spanienvänner som bor utanför Lidköping som ringde. Pratade länge med dem. De har båda varit utsatta för att deras man/fru gått bort. De har nu funnit lyckan med varandra. Ett bevis på att livet inte är slut än. Det gör mig så mycket gott att prata med människor som kunnat gå vidare med sina liv. Kramar till er båda.

Tog mig i kragen en gång till i dag. Åkte till stadsparken och strålade samman med ”hundägare i Oskarshamn” gruppen. Vi gick en runda till hamnen och tillbaka genom staden. Det tog ca en timma.

Anni leder.

Selma och Anni.
Vi har en del att prata om.

När vi kom hem så smakade det gott med te och en ostmacka. Nu blir det SVTPlay eller CMore.

Blir väl inget Karlavagnen heller i kväll på grund av den förbaskade fotbollen.

Tänkvärt!

september 22, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply