Onsdagen den 23 September.

Onsdag morgon, redan. Lade havregrynen i blöt innan jag gjorde i ordning min frukost. Hann göra degen färdig innan jag satte mig till bords och åt min frukost.

När frukosten var slut så hade degen jäst färdigt och jag bakade ut bullarna. Satt sedan och löste korsord under tiden bullarna jäste på plåtarna. Det blev ett lyckat bak i dag också.

Klockan ett skulle jag vara på sjukhuset för ett efterbesök av operationen jag gjorde i november förra åter. Det var ett märke vid näsroten som togs bort. Då sas det att jag skulle bli kallad om tre månader och nu så hade dessa månader passerat för länge sedan. Jag fick reda på att det var ett Bacelom, den mildaste formen som togs bort med råge. Alltså inget att oroa sig för nu.

När jag kom hem så blev det kaffe med nybakade havrebullar med smör och ost på. Smakade smaskens. Hade tänkt sitta ute i solskenet men hamnade vid köksbordet med öppen köksdörr.

Paketerade det nybakade och satte mig och såg på SVTPlay. Det blir mycket TV.

Vattnade blommorna på altanen. Lätt att glömma bort blommorna där så här års. Pelargonerna blommar på in i det sista. Får väl ta in dem snart så de får blomma färdigt inomhus. Tänker inte övervintra dem utan köper nya nästa år.

Tinade några jordgubbar som eget alldeles för länge i frysen. Det var mycket is på dem och inte smakade de något. Ska kanske kasta dem.

Det är mycket godare att använda ananas till keson. Det blev keso i kväll med dessa smaklösa jordgubbar.

Önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden.

september 23, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply