Torsdagen den 24 September.

Hade ont i mina ben i morse. Mest det vänstra. Fick besked från läkaren i går att duplexundersökningen förra veckan visade cirkulationspåverkan på båda benen. Hon har nu skickat en remiss till kärlkirurgen i Kalmar. Så nu väntar jag på en kallelse från dem.

Jag tog paracetamol mot det onda i morse och gick och duschade. Dessa piller hjälper till att bli av med symtomen men jag vill bli av med orsaken. Får se nu om jag får någon hjälp med detta.

Åt en god havrebullar till frukosten, nu är det bara 30 stycken kvar. Om någon vill ha recept på dessa bullar så finns receptet under rubriken Recept längst upp på sidan, i det gröna fältet.

Har inte gjort så mycket i dag. Plockade lite med vissna pelargonblommor och satte Orvar i arbete.

När jag började bli lite hungrig, eller kanske mest sugen på något, så gjorde jag en ugnspannkaka med fläsk. När jag handlade sist så funderade jag på om mjölken jag hade i kylen var frisk eller inte. Som tur var så köpte jag en liter, för den som fanns i kylskåpet var riktigt gammal.

Ser fin ut.
Dagens måltid. Gott!

Anni har hostat lite då och då, en skrällande hosta. Läste lite på nätet men det är inget som stämmer med hennes hosta. Eventuellt Kennelhosta men hon hostar för sällan. Hon har gjort så här en gång förut och då sökte jag veterinär. Men då vi kom dit så hostade hon inte mer och veterinären kunde inte säga vad som var orsaken. Så nu avvaktar jag ett par dagar. Hon är pigg och äter bra så jag ger det ett par dagar till.

I kväll har jag ätit knäckebröd och druckit te. Nu ska jag leta efter något att se på TV. Missan för ett herrans oväsen nu. Hon leker med en golfboll och den låter när den rullar över golvet. Sedan får hon plötsligt för sig att springa uppför trappan. Trodde inte en katt kunde låta som en elefant. Mattorna ligger i en enda hög i hallen. Visst är det roligt att det är lite fart i henne men saknar Nizzes lugna liv.

Saknar denna strand. Kanske nästa vinter.

september 24, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply