Fredagen den 25 September.

Efter lite strul så har jag nu gått över till Telenor med mobilen. Skulle byta simkort i går kväll men lyckades inte få i det nya. Gick in till grannen. Som tur var så gjorde jag det inte så sent. Grannen fixade det åt mig. Sedan så skulle Telenors simkort få mitt Halebopnummer under natten. Med lite handpåläggning i morse så fungerar det.

Däremot så är jag ganska irriterad på Telia. Avslutade Bertils abonnemang för ett tag sedan och har fått en kreditfaktura på 67 kronor. Jag har trott att pengarna skulle gå in på kontot betalningarna har skett ifrån men det har inte kommit några 67 kronor. Läste ordentligt i dag och såg att jag måste ta kontakt med dem. Nu går det ju inte att logga in på ”Mina sidor” eftersom abonnemanget inte existerar. Så jag ringde till Telia och satt i en telefonkö med 89 st före mig. När jag var framme så sa killen att han skulle hjälpa mig och kopplade mig vidare. Där sa en röst att eftersom det var så många som ringde kunde de inte ta mitt samtal och bröt kontakten. Tur att jag inte hade någon ansvarig i närheten då. F-n.

Nu har jag skickat ett mail och fått ett ärendenr. Får se vad som händer. 67 kronor är 67 kronor.

Jag har varit lite sugen på att ta husbilen till Öland i helgen. Det är ju nästan Skördefest där. Men hörde på radion att det är många husbilar där så det får nog vara. Vädret ska inta vara så bra heller. Väntar ett tag att åka dit.

Tog en tur med Corollan till Rusta där jag köpte ett pat timrar. Hade ett par avancerade men de har lagt av. Nu köpte jag ett par enkla typer. Fortsatte sedan till Maxi. De sålde så fina Azaleor att jag inte kunde motstå dem. Däremot var jag inte ett dugg sugen på julstjärnor.

Lite tidigt med julstjärnor.

Åt värmda ugnspannkakor till lunch i dag. Byte sedan ut de trasiga timrarna. Och satte de nya blommorna i fönstret.

Nöjd.

Så var det fredag igen. Veckorna bara susar förbi. I kväll blir det kaffe med bulle. Får se om jag hittar någon god likör i skåpet. Jag har faktiskt bytt om till leopardmönstrat till kaffet.

Fredags kväll.
Gott men sött med både Countreu och skumboll.
Blev lite kyligt och jag tog fram stolan jag köpte på en shoppingrunda i Spanien.

Nu blir det Doobidoo.

september 25, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply