Lördagen den 26 September.

Kom ur sängen vid nio i morse. Funderade på om jag skulle duscha eller inte. Bestämde mig för att vänta med det till i morgon.

Åt frukost utan att bädda sängen först. När jag sedan ätit frukost och skulle bädda sängen var den ockuperad.

Jag låtsas att jag sover.

Det blev Melodikrysset som vanligt. Ganska lätt i dag. Det var skapligt väder ute. Kollade på termometern och där stod 18 grader. Så Anni och jag tog en tur på Rudabanan. Träffade en hund med matte som vi slog följe med. Vi har träffats förr och hade en trevlig promenad med småprat. Anni och Sigge (hunden) var ganska ointresserade av varandra efter att gladeligen ha hälsat.

Hittade en påse i frysen med kycklingstrimlor som var färdiga att äta varma eller kalla, datumet var passerat med råge men skit samma. De fick göra sällskap med klyftpotatis och rödlök i ugnen. Fick kött över till i morgon. Ska köpa ett paket till när jag handlar nästa gång. Bra att ha i frysen. Får bara inte glömma bort att använda det.

Dagens måltid. Inget fel på kycklingköttet.

Fick ett mail från Telia angående återbetalningen. Det fans en länk till att fylla i ett formulär för återbetalning. Fyllde i detta och fick svar.

Undrar om det kommer några pengar och när? 1-2 månader??

Ska göra mig ett par knäckebrödsmackor med ost och kaviar på. Kan bli ett glas vin till. Det står en öppnad flaska i kylen sedan förra helgen. Sedan får jag leta efter något att se på. SVTPlay och CMore ska få ett besök.

september 26, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply