Söndagen den 27 September.

Tog duschen som jag hoppade över i går morse. Sedan åt jag frukost. Fick ett trevligt mobilsamtal från Linköping. En husbilskompis som jag känt från 1999. Pratade en stund. Sedan fick jag bråttom att göra mig i ordning inför hundpromenaden i stadsparken.

Vi går förbi denna fina ankdamm. Den är så gott som tom på fåglar på sommaren men under vintern så finns det många övervintrande fåglar där.

Oskarshamns sprut.

Vi var många hundar med hussar och mattor i dag. Ca 16-17, svårt att räkna för de är aldrig stilla.

Det var lagom varmt idag. Det blev en liten kontrovers mellan två hundar i dag. Ingen ville ge sig så det behövdes handpåläggning. Det var två tonåringar som hade för mycket adrenalin i sig. Men det blev inget blodvite som bra var.

Jag satt ute på altan och drack kaffe när jag kom hem. Skönt väder i dag.

Lagade mat i dag också. Stekte potatis med resten av kycklingstrimlorna och även ett stekt ägg. Tog en öl till.

Gott!

I kväll så behövde jag inte äta något mera utan kände mig nöjd. Har sett hela andra säsongen av Das Boot. Tycker det är lite svårt att hålla reda på alla personer då många är väldigt lika och det är lite murriga bilder nere i ubåtarna.

september 27, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply