Måndagen den 28 September.

En ny vecka har börjat. Nu så ska jag försöka fylla den med något vettigt. Startade lite lugnt med att äta frukost. Vädret är ganska murrigt. Det är vått på marken men det regnar inte. Inte vad som syns i alla fall. Det blir smutsiga tassavtryck på köksgolvet. Även Missans små tassar drar in smuts.

I dag så ringde jag till veterinären angående Annis små anfall. Hon har sedan 2015 fått små ”epilepsianfall” de varar bara cirka 2-4 minuter och är inte så stora. Hon blir stel i benen, sprattlar och ögonen stirrar. När det händer brukar jag ta henne i knät och prata lugnt med henne. Dessa anfall kommer mycket sällan. Jag har fört anteckningar och det har hänt fyra gånger de senaste åren. Nu så har hon haft sex anfall i år. Jag har sökt för detta för flera år sedan och då så kom jag fram till att biverkningarna av medicineringen inte var värt det. Men nu så ska jag reda ut detta. Och så vet jag ju inte om hon får anfall när jag inte är hemma. Så i morgon bär det av.

Sedan måste jag ta itu med förberedelserna inför min och grannens loppis som vi ska ha på våra uppfarter på söndag mellan 13 och 16. Jag har bett en vännina om hjälp.

I dag har jag bara ätit frukost och ett par knäckebröd till lunch. Kände mig inte hungrig men kokte ett par ägg till en ägg-och kaviarmacka.

Två ägg och en rejäl mugg te.
En kväll vid Göta Kanal.
En gång Kisa.

september 28, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply