Torsdagen den 1 Oktober.

En ny månad att vakna till. En riktig höstmånad. Hade vi inte haft denna covid-19 så kunde jag mycket väl ha varit nere i Spanien nu. Men nu är det som det är och det är bara att hoppas att denna f…..ade pandemi är slut till nästa säsong.

Nu så får jag göra det bästa av den här vintern och stanna hemma. Frukosten inledde dagen. Sedan fick jag besök av en kompis som hjälpte till med cyklarna och lite andra killgrejer inför söndagens loppis.

Vi gick igen lite i garaget och uppe i hobbyrummet. Avslutade sedan med lite kaffe och bulle. Ingen kanelbulle men en vaniljbulle.

Tittade igenom ett skåp i datorrummet och där fanns en himla massa grejer, mest kablar och sladdar. Får ta itu med detta en annan dag. Fann två Selmatjugor och några en kronor samt en femma i en liten ryggsäck som Bertil använt vid cykel turer för flera år sedan. Tror inte det går att lösa in dessa i banken längre. Skit också.

Sedan blev det lite TV tittande. Till mat så åt jag resten av fjällrödingen från i går. Den fick dela tallrik med kokt potatis, romsås, tomater och färsksaltad gurka. Mousserande vatten i glaset. Riktigt gott.

En god måltid.

Tittade till pelargonerna ute. Får nog snart ta in några och skrota resten men än så länge klarar de av att vara kvar ute.

Missan har hittat en plats i solen.

Soldyrkare på pedistalen.
Anni låg där först sedan gick Missan dit och lade sig bredvid.

Så var den första dagen i oktober slut. Bara resten av dagarna kvar.

I går kväll så pratade jag i messinger med en vän från Piteå. Kul när man ser den man pratar med. Alltid roligt när du ringer.

oktober 1, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply