Måndagen den 5 Oktober.

Var uppe lite över två i natt och såg det nya avsnittet av McLauds Döttrar. Det brukat hjälpa mig att somna om men hade svårt att somna ändå.

När klockradio gick igång halv åtta så var jag trött. Gick upp vid halv nio och åt frukost. Det kom 10 mm regn i går kväll. Det behövs verkligen regn. I dag så regnade det inte förrän till kvällen igen.

Det är meningen att jag och sonen ska sköta bouppteckningen själva och i dag så började jag med detta. Det är verkligen lite krångligt. Bra att sonen ska komma och hjälpa till.

Värmde mig ett par bitar fläskpannkaka till lunch. Gott med rårörda lingon och mjölk till. Har kopplar in elen i husbilen igen. Grannen har sin husbil inomhus på vintern. Jag kanske ska boka in min där också. Har inte bestämt mig än. I dag har jag bokat besiktning till på torsdag. Har egentligen till januari på mig men lika bra att få det gjort innan vinterväglag råder.

Två personer har hört av sig om cyklarna som jag lagt ut till försäljning på en ”köp och sälj” sida på FB. En tjej kom och tittade på damcykeln men ville inte ha den. Herrcykeln skulle en kille komma och titta på efter middagen. Men han dröjde. Grannen kom och var intresserad av cykeln. Eftersom klockan var halv fyra och den första killen inte hört av sig så sålde jag cykeln. Men bara ett par minuter senare så hörde första killen av sig igen. När jag då sa att cykeln var såld fick han spelet. Fick be honom lugna ner sig och förklarade att han var sent ute. Blockerade hans mobilnummer för att slippa hans otrevlig svada. I går hade jag en konversation på messinger om herrcykeln. En kille som prompt skulle pruta och var väldigt envis. Till slut gav han upp. Misstänkte att samma dispyt skulle uppstå igen om killen kommit hit i dag.

Om inte damcykeln blir såld så ska jag skänka den till majblomman. Där gör den nytta.

I kväll har jag ätit äggmacka och druckit en stor mugg te. Det rann inte ner i slasken men det fixade jag lätt själv.

Det regnar nu. Bra!

oktober 5, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply