Tisdagen den 6 Oktober.

En grå dag i dag men ganska varm. Har tömt regnmätaren på 10 mm. Duschat och ätit frukost.

Tog en tur till Shalom efter frukosten för att lämna lite kläder som inte blev sålda på loppisen. Ville även lämna böckerna men dessa ville de inte ta emot. Röda korset ville inte heller ta emot böcker. Det läste jag på dörren för de har så få öppettider. Nu ligger de ute på FB och är gratis. Nästa är tippen.

Handlade lite på Maxi men det blev inte en en halv kasse ens. Så pensionärsrabatter på 5 % gav inte mycket. Hämtade ett paket från Cellbes, en mysklänning på hemvägen. Nu väntar jag på ett paket med stödstrumpor.

Rätt färg.
Kvälls och morgon klänning.

På eftermiddagen så ringde en man som blev änkling i början på året. Vi umgicks parvis förr i tiden. Han har också jobbat på OKG när vi jobbade där, nu var han ute och åkte bil och undrade om han fick komma på besök. Det blev jag glad för. Vi har pratat på mobilen ett par gånger sedan hans fru gick bort och även sedan Bertil avled.

När vi fikat så tittade han på Bertils alla grejer som fanns i hobbyrummet. Han hjälpte mig att värdera många prylar. Elgitarrerna hittade han på nätet. Så nu vet jag vad de kostar nya. Då är det lättare att veta vad jag kan begära för dem. Vi ska jobba vidare med att röja och lägga ut på Blocket. Vi har vintern på oss. Det var en trevlig eftermiddag, tyckte både han och jag.

Så var det kväll igen. Börjar väl med ”Fråga Lund” sedan får jag leta på CMore.

The Mad Swede har slutat cykla och kör numera lastbil.

oktober 6, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply