Onsdagen den 7 Oktober.

I går kväll, strax innan jag skulle gå och lägga mig så ringde min käre lillebror. Han påpekade att jag skrivit september på flera inlägg på bloggen. Oj, då! Visst hade jag det. Vi pratade en stund min bror och jag. Sedan ändrade jag månad innan jag lade mig.

Nu fortsätter jag med oktober månaden ut. Ha, ha! I dag har jag gjort lite nytta efter frukosten. Dammsög på nedre delen av huset och dammade lite. Bar upp dammsugaren till andra våningen. Får väl fortsätta där i morgon.

Efter att ha ätit en paj så tittade jag på ”Över Atlanten” som jag spelat in från 5:an i går. Plötsligt blev jag alldeles kall: jag skulle ju besikta husbilen 13.55 och klockan var halv tre. Det tog en stund innan jag kom på att det var i morgon besiktningen skulle ske. Men jag blev riktigt skärrad ett tag och började leta telefonnummer till besiktningen. Nu gäller det att komma ihåg tills i morgon. Mitt huvud är utslitet av allt jag har hållit reda på medan Bertil var dålig och nu allt som ska ordnas med papper mm. Ska bli skönt när livet återgår till ett lugnt tempo och jag kan pusta ut.

Det var meningen att jag och väninnan skulle tagit husbilen och gjort en tur till Öland i dag men vädret satte käppar i hjulet. Det har regnat till och från hela dagen. Vi får ta turen en annan dag. En gång var jag på väg ut på en promenad med Anni men vände i dörren för att det regnade. Det såg fint ut när jag gjorde oss i ordning.

Missan ligger på sin pedistalen och blänger på regnet,

Jag har haft besök av en envis fluga i går och i dag. Den är svår att få träff på med smällaren. De brukar ju inte leva så länge inomhus så här års men jag får väl gå på jakt. Den följer med mej när jag förflyttar mig mellan kök, sovrum och vardagsrum. Den vill gärna krypa på mig. Äckligt tycker jag.

FB hade ett par fina bilder från en morgonpromenad i Bolnuevo för två år sedan. Jag får väl njuta av bilderna i år i stället för att vara där nere.

Å, vad jag gärna skulle vilja vara där. Önskar denna covi-19 dit pepparn växer men inte till Spanien.

Förstora bilderna genom att sätta två fingrar på bilderna och dra isär.

I ikväll så blev det knäckebröd men ost och kaviar till en stor mugg te.

oktober 7, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply