Fredagen den 9 Oktober.

Gick upp klockan åtta. Bänkade med frukost. Sedan gick jag ut och tvättade framdelen på husbilen. Den var randig på framrutan och även på det vita. Den blev inte helt ren men såg lite bättre ut.

Tog sedan en dusch och torkade håret. Plockade ut i husbilen. Det var mest kyl och frys som jag fyllde på. Anni och Missan sprang ut och in medan jag höll på.

Åkte sedan till Lidl och Maxi. Lastade in varorna i husbilen när jag kom hem. Åt sedan en tallrik Yoggi. Så var vi klara för avfärd. Klockan var halv två när vi startade mot Öland.

Första stoppet var Färjestaden. Kollade ställplatsen men tyckte inte att det var trevligt att stå där. Försökte knappa in Kårehamn på GPS:en men det gick inte. Fortsatte norrut. Det var en del trafik under tiden jag körde mot Borgholm. Körde ner till ställplatsen men ratade den också. Det blåste och det stod bara några husbilar där.

Kom till Böda hamns ställplats och där fanns en plats längst fram som jag tog. Kopplade in elen för det behövs nog lite värme i natt. Allt fungerade. Tog en promenad med Anni. Missan vill gärna smita ut och är envis men jag är ännu mer envis. Till slut så lade hon sig i passagerarstolen när Anni och jag gick ut.

Det var gott om plats.

Tog en lite promenad runt platsen och betalade med Swish. De ville ha 190 kronor och det var väl O. K. Fikade med hembakade bullar. Bjöd på hund och kattgodis.

Nyinköpt blomma.

Öppnade sedan en flaska vin och satte mig till ro.

Vin från Spanien.
Missan slog sig till ro.
Anni var däremot hungrig.

Satt sedan och lyssnade på radion en stund innan jag satte på TV:n.

Var beredd på att ta in kanalerna. Har inte tagit med mig AppleTV:n. Men till min förvåning så behövde jag inte det? Står ju inte så långt från hemmet. Bara lite vatten emellan men 14 mil i resväg.

I väntan på Doobidoo. Räkmacka.
Mysljus.

oktober 9, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma, Någon stans i Sverige

Leave a Reply