Lördagen den 10 Oktober.

Det kändes lite ensamt på kvällen i går men TV:n är ju också ett sällskap. Tog en sista tur med Anni innan vi lade oss. Sov gott men det kändes lite kallt först.

Anni ville ut kvart över sex så jag gick ut med henne i badrocken. Hann precis lägga mig igen innan det kom en regnskur. Timing!

En bamsing till mås.

Låg sedan till halv nio. Klädde på mig denna gången och gick en sväng med Anni. Pysslade lite när jag kom in igen. Bäddade, tömde kattoan och sminkade mig. Var klar med frukosten lagom till Melodikrysset. Fuskade lite med Shazam men bara lite. Diskade under tiden jag löste krysset.

En riktig frukost med ägg.

Det har varit 19 husbilar och en husvagn här i natt. Husvagnen var dansk och en liten husbil från Tyskland. En hel del åkte efter hand. Jag satt och funderade på hur jag skulle göra. Restaurangen har Oktoberfest i kväll men jag kände inte för att gå dit själv. Skulle jag åka till Kårehamn eller inte? Men det kanske är fullt där, vemvet. Bestämde mig för att bli kvar en natt till.

I går så var det ett barn som badade vid sandstranden och i morse så var det en vuxen som badade längst ut på piren. Inget som jag var sugen på, bad alltså.

Solen tittade fram ett tag och jag passade på att ta en promenad med Anni.

Här skiner solen.
Där försvann solen igen.
Här kom det en rejäl skur. Vi var inne då.

Min mobil kopplar upp sig mot GPS:en och nu provade jag att ringa upp May i Kungshamn. Och det lyckades bra. Pratade med henne en lång stund. Vi saknar husbilslivet och övervintringen i Spanien både hon och jag. Kram till dig May!

Oj, vad hände? Vem tände lampan?

Gick ut med Anni. Sedan plockade jag fram min kvällsmat. Kycklingfilé med ost och pesto till lite coleslaw det fanns vin kvar i flaskan från i går.

Gott.

Det började pipa när jag skulle sätta mig och äta. Fattade ingenting. Hörde först inte var det kom ifrån. Det var kylskåpsdörren som inte var riktigt stängd. Snabbt avklarat och jag kunde njuta av maten.

Inte mycket att se på TV i kväll men det brukar vara bra program på radion på lördagarna. Det var allt för i dag.

oktober 10, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Någon stans i Sverige

Leave a Reply