Måndagen den 12 Oktober.

En solig morgon att vakna upp till i dag. I går kväll var jag trött. Ett äventyr till Öland tar på krafterna. Jag har lärt mig att inte komma hem efter mörkrets inbrott. I alla fall att inte backa upp husbilen på uppfarten. Jag kan ju köra in den och vända den nästa dag i ljuset. Om jag gör så kan jag komma hem framåt småtimmarna.

Det var skönt att få duscha på morgonen. Det är smidigare att göra det hemma i stället för i husbilen eller på ställplatserna. Visserligen betalade jag för den servicen i Böda Hamn men utsikten var värd lite pengar.

Jag har ett extra tangentbord till min padda och det slutade fungera när jag var på Öland. Bytte batteri i det i morse men det fungerade inte ändå. Nu har jag bytt batteri flera gånger och sökt på Google. Vet inte vad felet var men nu fungerar det igen. Skönt för det är svårt att skriva på skärmens tangentbord. Sedan är det automatiska stavningsprogrammet ett gissel. Jag får hela tiden se upp så att det inte står något annat än det jag skriver. När det strular så här saknar jag Bertil extra mycket. Han var bra på att lösa sådana här problem.

Mitt tangentbord.

Jag har satt Orvar i arbete i dag. Vissa grästuvor växer och maskrosorna har börjat blomma igen. Det är väl snart dags att ta in Orvar för i år.

Har hittat en grupp ”Singelkvinnor med husbil” på FB. Har gått med i den. Ska bli kul att träffas utmed vägarna. Tack för tipset, Gunnar.

I dag har jag ätit upp resten av ribsen från IKEA. Hade Coleslaw till. Gott. Har plockat in en pelargon till från altanen. Det var en massa knopp i den. Får se om de slår ut nu när de kommer in i värmen.

Inga utslagna än.
De i köket blommar fint.
Jag tyckte det såg lite tomt ut i hörnet i badrummet så jag köpte denna på IKEA i går. Blev nöjd.

Så var det kväll igen. Inte mycket att se på TV. Får väl leta på SVTPlay och CMore.

De senaste nätterna har Bertil varit med i mina drömmar. Vardagliga händelser och han har inte varit sjuk. Det känns lite konstigt när jag vaknar. Undrar vad en drömtydare skulle säga om det.

Saknar,

oktober 12, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply