Tisdagen den 13 Oktober.

Det har varit kallt i natt. Corollan som står på gatan hade is på rutorna i morse. Jag måste köra ut Corollan på gatan medan jag parkerar eller kör i väg med husbilen och körde inte upp den på uppfarten efter att ha kommit hem i söndags.

Kallt i natt. Har värme på i husbilen.

Gick upp vid åtta tiden i morse och åt frukost. Frukosten smakade gott. Sedan så bar jag in utemöblerna i förrådet. Blir nog inget mer sittande där i år. Men lämnade kaffébordet och två stolar kvar utifall att värmde kommer tillbaka.

Glömde ta in grillen. Den har inte används denna sommar.

Tog sedan Corollan till Rusta för att köpa schampo, balsam och toapapper. Det blev maskindiskmedel i kuddar också. Bygget med Biltema har tagit fart.

Undrar om bilisterna på E22:an blir lurade till att köra in hit när de ser den höga skylten.

Fortsatte sedan till Maxi men det blev inte mycket i varukorgen i dag. Matinköpen har minskat ordentligt sedan jag blev ensam i hushållet.

Var hungrig när jag kom hem. Hade tagit med en förpackning med kycklinggryta till Öland. Förvarade den i kylskåpet så den hade tinat och behövde ätas upp. Kokte ett par potatisar och en morot som jag åt till. Det blev över av grytan som var gjord för två, så får äta resten i morgon. Den smakade gott så det går bra att äta samma i morgon.

I kväll å åkte jag in till stadsparken och promenerade med hundgänget. De går varje fredagskväll men jag har bara varit med en gång förut. Vi var ca 20 hundar med mattar/hussar som promenerade runt istiden i ca en timma.

Gick förbi detta fina upplysta trad som står nere vis stationen.

När vi kom hem så gjorde jag te och två knäckebröd med tillbehör.

Smakade verkligen gott.

Sedan blev det ”Fråga Lund” mm.

oktober 13, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply