Onsdagen den 14 Oktober.

Sovmorgon i dag. Gick upp klockan nio och åt frukost. Det blåser halv storm ute och är alldeles grått. Satte mig och tittade på ett par avsnitt av Yellowstone.

Det började regna framåt middagen. Bra att jag tog in trädgårdsmöblerna i går. Har inte gjort så mycket i dag, bara slappat.

Åt en tidig middag med resten av kycklinggrytan från i går och nykokt potatis och morot. Gott. Anni tyckte om att fördiska. Missan har vart ute till och från. Hon blir inte blöt fastän det regnar. Undrar var hon håller hus.

Det kom ett par från Majblomman och hämtade min gamla cykel med 7 växlar. Bättre att skänka den till dem än att slumpa bort den. De gör i ordning den och ger den till någon som behöver en cykel.

Planerar en resa till Linköping och hälsa på sonen med familj i helgen. Ska försöka bli klar med bouppteckningen med hjälp av sonen. Sedan kan mitt nya liv börja på riktigt.

Bryggde lite te och åt ett par knäckebröd till. I kväll blir det dansband för hela slanten.

De varnade på de regionala nyheterna på TV för hård vind på Ölandsbron. Där ska jag inte åka så mig gör det inget. Ökar vinden så stänger de bron för viss trafik.

oktober 14, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply