Söndagen den 18 Oktober.

Sovit bra i natt. Anni ville inte gå ut förrän halv åtta i morse. Lade mig en stund till innan jag gjorde frukost. Barnbarnet skulle iväg på innebandy på förmiddagen och fick skjuts av sin mamma.

Jag och Anni gick en promenad efter att jag ätit frukost i husbilen. Det blåste snålt ute så det blev inte så långt.

Äntligen hemma igen. Sonens hus i bakgrunden.

Sonen och jag åkte till hans jobb för att skriva ut bouppteckningen som var ifylld på datorn. Han lyckades inte skriva ut den på hemma skrivaren. När vi kom tillbaka till huset så drack vi kaffe.

Efter en stund så kom Emilia hem från innebandyn. Det hade gått bra på matchen men de hade inte vunnit. Svärdottern kom strax efter. Viktor, barnbarnet bjöd på lunch i dag det blev spagetti carbonara. Jätte gott!

Efter att ha beställt kakor som Emilia sålde till sin klassresa så gjorde jag husbilen klar för avfärd. Efter att ha kört ut ur Linköping så ringde jag till min käre lillebror. Han var på väl hem från sin särbo i Jönköping. Då jag inte ville komma före honom till hans hus så stannade jag till på ”vår” favoritplats vid Göta Kanal.

Solen sken men vinden var isande kall.
Inga båtar på kanalen i dag.
Isande kallt ute i vinden.

Fortsatte mot Motala efter en liten kisserunda med Anni. När jag närmade mig Motala så var det en ny väg som jag aldrig åkt förut. GPS:n var alldeles vilsen och visade att vi var på en åker och körde. När jag sedan kom tillbaka till den ”gamla” vägen och fram till Motala så skulle jag köra en bit på Östermalmsgatan men den var avstängd på grund av arbete. Fick köra en omväg för att ta mig till min brors hus. Men jag kände väl till omgivningarna så det gick bra trots GPS:en enträgna försök att få mig till Östermalmsgatan igen.

Parkerade och förankrade mig i eluttaget. Det behövs el för att få upp värmen på natten. Vi satt ute på den inglasade altanen med värmen på men det var lite kyligt så vi gick in. Den kära brodern åkte och hämtade pizza som vi delade på. Satt sedan och pratade om ditten och datten. Sedan förbarmade jag mig över djuren i husbilen. När jag var på väg ut till husbilen kom jag på att brodern skulle skriva under bouppteckningspapperen. Så det blev gjort. Nu så ska jag skicka in dem i morgon.

Tog ett kort på broderns nya husdjur som han hittat uppe på sin vind.

Denna var inte vid liv men hur många fler finns på vinden? De kanske rör på sig. Den var ca 3 cm.

Hittade en pälsängel på Google men de blev inte så stora. Undrar vad det är för sort.

Anni och Missan blev glada av att få sällskap och Anni började naturligtvis att äta som vanligt. Jag satt och lyssnade på radion. Bra program på söndagskvällarna. Det var varmt och skönt i husbilen.

P4 Dans på radion nu. Bra musik. Känner mig trött så det blir snart sängen.

oktober 18, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma, Någon stans i Sverige

Leave a Reply