Tisdagen den 20 Oktober.

Vaknade vid sjutiden. Satte på radion och låg till klockan blev nio. Då åt jag frukost som först. Sedan duschade jag. Tog fram saxen och klippte 2 cm av håret. Tog en tofs i taget. Klipper jag 2 cm på varje tofs så blir det jämt och bra.

Tittade på ”Utredningen” ett program om utredningen av Kim Wall och hennes baneman ubåtsbyggaren Peter Madsen. Hörde sedan på radion om att han lyckats rymma men var infångad igen.

Satte mig sedan i Corollan och körde först till Postterminalen och lade på brevet med bouppteckningen. Hoppas nu att inte Post Nord slarvar bort brevet.

Åkte sedan till Lidl där jag köpte en blomsterkvast att ta med till mina vänner som bjudit mig på lunch idag. Vi har känt varandra sedan vi bodde i Stenungsund för en herrans massa år sedan. De bjöd på gulaschsoppa med bröd till. Jättegott. Som avslutning serverades kaffe med chokladbitar till.

Det var en härlig eftermiddag. Vi hade mycket att prata om. Fick med mig en matlåda hem. Det ska smaka gott i morgon eller övermorgon. Tack snälla ni.

När jag kom hem så ringde jag upp min vän från Svensbyn som hade ringt medan jag var borta och åt lunch. Hon och hennes man hade nu landat i Bolnuevo. Hon tyckte inte det var så farligt att bära munskydd i jämförelse med vintervädret i Sverige. Blev faktiskt sugen på att åka söderut. Men jag har lite att styra med här innan jag är klar med allt som ett dödsfall för med sig. ”Om morgondagen veta vi intet” som en vän i husbilsklubben.se alltid sa. Frid över hans minne.

Det är långt till april 2021. Vem vet var jag är då?

Då har även den här dagen försvunnit i rasande fart. I kväll blir det ett par knäckebröd till en mugg te. Det ska bli gott. Till sist ett kort på den fina lampan jag köpte i Rimforsa.

Fint med belysning på TV bänken. Kortvisaren till vänster visar kort från Spanien för några år sedan. Fina bilder på oss och omgivningen. Fina minne kommer fram.

oktober 20, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply