Lördagen den 24 Oktober.

En grå dag i dag både ute och inne. Efter frukosten lade jag mig på sängen och löste Melodikrysset. Hade egentligen ingen lust men gjorde det i alla fall. Anni låg intill mig men Missan satt i fönstret och tittade ut. Svansen gick från sida till sida så det small i fönsterbrädan.

Hon vill gå ut men när hon är ute så sitter hon och spanar på fåglarna vid fågelmatarna. Så jag lockar in henne genom att vrida ett lock mot en glasburk. Fisken är slut men det räcker med ljudet. Ska köpa mer fisk i morgon.

Det har varit en tråkig dag i dag. Men så är det. Får hoppas morgondagen blir bättre.

Har druckit kaffe och ätit knäckebröd. Avslutade med en kexchoklad. Vek ihop tvätten som jag tvättade i förrgår. Sedan har jag inte gjort något mer. Bara legat och vilat samt slötittat på TV.

Det blev några revben över i går. Ska väl äta dem och baka ett par baguetter till. Vinet tog slut i går så i kväll blir det alkoholfri öl. Tycker det smakar godare än vin.

Skulle ge mycket för att se dessa blommor på plats och att det inte fanns någon Corona.

oktober 24, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply