Söndagen den 25 Oktober.

Hade svårt att somna i går. Lyssnade på ”Da capo” som slutade klockan tolv. gillar det programmet. Lyckades inte somna utan gick upp en sväng och tittade på TV. Lade mig halv två igen. Lyckades inte vakna vid tre för att ställa om klockan. Attans!

Vaknade när klockradion gick igång halv åtta. Låg till halv nio. Då gick jag upp och åt frukost. Blev klar att åka iväg till stadsparken kvart i tio. Ställde om klockan i Corollan. Det var enkelt.

Vi var rätt många som promenerade i dag. Rotligt att träffa folk och prata lite. Även våra hundar gillar att träffas.

Promenad.
Bus.
Olika storlekar på jyckarna.

På hemvägen stannade jag till på Lidl och handlade lite. Missan hade varit ute under tiden vi var iväg. När jag skulle låsa upp ytterdörren så var hon först in.

Jag plockade in resten av solcellslamporna och bordet och stolen som stått under köksfönstret. Ställde dit ett gammalt bord under fönstret åt Missan. Så det blir lättare för henne att plinga på.

Kände mig lite hungrig och stoppade in en liten köttfärspaj i micron. Smakade gott. Sedan tog Anni och jag en tupplur. Missan kom och gjorde oss sällskap. Hon stångade Anni och lade sig intill men Anni litar inte på Missan utan flyttade på sig. Kan bero på att när Missan är på sitt busigaste humör så landar hon på Annis rygg. Det är inte poppis alls.

Till kvällen så stoppade jag in de sista två baguetterna i ugnen. De smakade gott med smör och ost på. En öl till var inte dumt.

I dag har det varit grått ute men inne har det inte varit lika grått som igår. Det går upp och ner vilket är normalt vad jag förstår.

Läste att Spanien har infört restriktioner på grund av att coronan har ökat. Skönt att vara i Sverige denna säsong. Måtte det nu bara bli bättre nästa år.

I väntan på bättre tider så får jag roa mig med TV tittande. Skulle föredra att umgås med vänner.

oktober 25, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply