Tisdagen den 27 Oktober.

Var uppe och såg på TV i natt också. Låg sedan till halv nio. Åt frukost med mina goda havrebullar.

Såg sedan att grannen lämnat tillbaka Bertils stora elcykel som jag inte hittar laddaren till. Tror det är fel på laddaren (som är borta) eller batteriet. Ett nytt batteri kostar 5.000 kr. Jag ställde in cykeln i mitt garage och gick över och pratade med grannen.

De jobbar för fullt i hennes hus med att installera köksskåpen och fixa golv. Fick frågan om jag och Anni ville följa med på en promenad med henne , hennes dotter och Malte (labrador). Det nappade jag på. Så vi gick en runda i rask takt. Jag hade för mycket kläder på mig kände jag. Mitt nyduschade och torra hår blev fuktigt igen och inte bara av fukten i luften.

När vi kom hem igen så fixade jag kaffe och muggar i en korg och gick tvärs över gatan till grannen, dottern, fastern och två arbetare. Vi satt vid köksön på arbetsbänkar och fikade med wienerbröd. Det börjar bli så fint i huset så jag blir sugen på att renovera mitt hus. Men det blir inget av med detta. Det skulle i så fall vara om ”Anders knackar på” men det är väl ingen risk. Jag är ganska nöjd med hur det ser ut hos mig.

På eftermiddagen åkte jag till Maxi och handlade. Det är ju 5% pensionärsrabatt på tisdagar. Nu är det jul i affärerna så det står härliga till.

Eftersom alla solcellslampor är borta utomhus så ser det så mörkt ut att jag lade en ljusslinga i Ölandstoken.

Blev ett par nya blommor i dag också innan julstjärnorna gör sitt intåg.

Var inte hungrig i kväll men hade ett paket korv i kylen som behövde ätas upp. Stekte några korvar och åt ett par. Nu ligger det ett par stekta korvar i kylen om jag blir sugen.

Anni missade bädden i dag och Missan tog plats på pallen.

Upptaget.
Så här har hon legat flera kvällar nu.
Det lyser upp ute.

Ska göra mig lite te och äta ett par digistive kex till i kväll. En ny serie börjar i 3:an.

oktober 27, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply