Onsdagen den 28 Oktober.

En ny grå dag ute. Åt frukost och löste korsord. Såg sedan de två sista avsnitten av ”The Level”. Det slutade som om det ska bli en andra säsong.

Lagade mat i dag. Stekt potatis och korv med lök. Gott. Sedan var det dags att åka in till stan och Figaro. Där hade jag tid för en mjukpermanent. Har gått till den salongen för många år sedan och var nu tillbaka.

Det tog ca två timmar att bli omskött. I ”sköljen” så fick jag massage medan jag satt i stolen. Det var skönt. En trevlig frisör som pratade lagom mycket. Jag blev mycket nöjd med resultatet men kostnaden var dubbelt så hög som i Spanien. Men nu är det som det är. Denna förbaskade Corona.

Ska bli spännande att se hur det blir när det får självtorka. Det blev mycket fylligare i alla fall.

Träffade sedan en ”gammal” jobbarkompis på Nilssons Konditori. Satt och pratade medan vi njöt av kaffe och kardemummabulle. Klockan bara rusade iväg och jag fick skynda mig hem till Anni och Missan.

Blev välkomnad av mina älsklingar. Nu så ska jag ha en skön kväll framför TV:n. Tror jag ska ha te och digistivkex lite senare.

oktober 28, 2020 · Anitha · One Comment
Posted in: Hemma

One Response

  1. Carina - oktober 28, 2020

    Så fin du blev i håret!
    Kram till dig

Leave a Reply