Torsdagen den 29 Oktober.

Ännu en grå dag med lite duggregn då och då. Ingen av oss ville gå ut i dag.

Har inte varit uppe och sett på TV i natt men varit vaken en del. Slumrade dock till nio ungefär.

När jag ätit frukost så hade jag lust att gå och lägga mig igen men motstod detta. Har tittat en del på TV i dag. Lite nytta har jag också gjort. Nämligen dammsugit på övre planet. Det behövdes verkligen.

En som var lite sugen på att smyga på fåglarna var Missan.

Fåglarna flyger högt i dag.

Det är handelsmännens dag i dag. Det har ju varit lönedag. Jag åkte in vid tretiden och gick runt lite i affärerna. Hittade inget jag ville köpa och träffade ingen jag kände heller. När man åkte till Lidl i Puerto de Mazarrón och handlar träffade man alltid någon man kände. Fick med mig lite frukt och smör till mina mackor från Lidl.

Har ätit kokt korv och en äggmacka med kaviar på i dag. Har inte något mer att skriva om i dag. Fortsättning följer i morgon.

oktober 29, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply