Fredagen den 30 Oktober.

Det regnade i går kväll när jag lade mig. I morse hade det slutat regna men det var grått ute. Jag var uppe en stund i natt och sov sedan till nio.

Ringde till Piteå och pratade med en spanienvän. Alltid roligt att se och prata med Monika. Vi pratade lite skit och jag fick tips om fikon. Så när jag sedan var på Maxi så köpte jag en förpackning. Nu ska här ……

Nu blir det fart på magen.

När jag kom hem från shoppingturen så satte jag upp en slinga till i trädgården. Ska sätta upp ett par belysningar till. Fyllde på med talgbollar till fåglarna.

Ringde sedan till Kungshamn och pratade med en vän. Hon har det lite besvärligt nu men det kommer säkert att bli mycket bättre så småningom. Stora kramar!

Har även satt upp belysning inne också. En ny lampa i köksfönstret och trädet i rummet.

Lampan är snyggare live.
I stället för julgran. Julgran och Missan går inte ihop.

Det ringde på ytterdörren. Där stod grannen med blommor. Vet inte vad jag gjort för att förtjäna dessa grannar. Tack snälla.

Fina rosor.

Kunde inte motstå att köpa grillade revben i dag. Så ikväll blir det revben, coleslaw och bröd till en öl. Sedan har jag en date med Lasse C på TV.

Är fortfarande jätte nöjd med min frisyr. När jag körde hem från Maxi så blev jag så sugen på att dra iväg med husbilen. Men vart ska jag ta vägen? Får se om jag tar en tur framöver.

Oj då, tog fel dryck!

oktober 30, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply