Onsdagen den 4 November.

I dag har jag gått i mysklänningen hela dagen. Solen sken några timmar tidigt på förmiddagen. Hade svårt att ta mig något för i dag. Ringde i alla fall till Hälsocentralen och fick en tid den 12:e för influensavaccin och även mot lunginflammation.

Har pratat länge med min väninna på mobilen på eftermiddagen. När klockan blev bortåt tre blev jag hungrig. Tog upp en tackopaj och stoppade in i micron.

Mobilen ringde lite senare, det var från kirurgen i Kalmar. De hade fått ett återbud i morgon klocka 13.20. Jag hade fått en remiss dit efter att de undersökt mina ben med ultraljud. Nu så får vi se om kirurgen vill åtgärda mina åderbråksproblem. Jag har inga stora förhoppningar om det. Sökte för några år sedan och blev då avfärdad med att ”du har ju inga bensår”. Jag har fortfarande inga bensår vilket jag är glad för men verkar vara en måttstock för behandling. Naturligtvis så accepterade jag tiden och har ställt in mig på att åka dit i morgon. Då tar jag Corollan och Anni och Missan får stanna hemma. Restiden är ju 2 gånger 1 timma och läkarbesöket är satt till 20 minuter och så länge klarar de sig själva.

Jag fick ett kort i dag där de vill köpa min husbil. Funderade på vilken firma som figurerar i media för att ha lurat flera husbilsägare att lämna ifrån sig sina husbilar och blivit av med dem. Jag tänker inte sälja min husbil till någon annan än Husbilslandet i Kristinehamn när/om det blir dags.

november 5, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply