Torsdagen den 5 November.

Började dagen med en dusch före frukosten. Måste ju vara ren när jag skulle visa benen för kirurgen i Kalmar.

Jag åkte hemifrån lite i tolv och naturligtvis var jag framme alldeles för tidigt. Sekreteraren som ringde om återbudet i går hade förklarat var jag skulle parkera och vilket hus jag skulle gå in i ordentligt så jag hittade bra.

Tänkte först ta en fika men såg att det var långt att gå till restaurangen och sedan skulle jag hitta tillbaka igen. Satte mig i stället i väntrummet och åt ett äpple.

Kom in fem minuter tidigare än jag hade tid. Inte ofta det händer. Träffade en trevlig kirurg. Han tittade på benen och vi pratade en stund. Han gick med på att göra någonting. Någonting är lika med att bränna de ådror som inte är riktigt friska. Det ska ske i Oskarshamn någon gång i vår. Då får jag hoppas att inte Corona ställer till det utan att den är på avtagande.

Körde sedan till köpcentrumet i duggregn. Där åt jag en dagens som var en biff med havets frukter. En fiskbiff alltså. Den smakade jättegott. Kaffe och kaka ingick

Vaniljsmak på såsen.

Gick en runda på Clas Olsson. Det var inget som föll mig i smaken. Fortsatte sedan till Cassels. Där fanns mycket fint men jag nöjde mig med ett par jeans och en T-skirt med leoparder på. Sedan körd jag hem. Det hade blivit mörkt när jag körde upp på infarten. Skönt att det var Corollan och inte husbilen jag skulle parkera.

Blev mottagen av två förväntansfulla älsklingar. Missan ville ut och Anni var vrålhungrig.

Soptunnan ska ut i kväll för de kommer och tömmer i morgon. Det fanns inte så mycket i tunnan så jag gick upp i skräprummet och fyllde två kassar som jag fyllde upp tunnan med. Ändå var den bara halvfull. Borde kastat mer men det var så dags att tänka på det i dag. Ska bättra mig till nästa tömning.

Te och knäckebröd till kvälls TV:n.

november 5, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply